Ілляшенко Яна Іванівна
Рік вступу до аспірантури: 2023
Рік народження: 1997
Місце роботи, посада: Сумський фаховий коледж економіки і торгівлі, викладач
Тема дисертаційної роботи: «Розроблення технології комплексного використання горобини чорноплідної та продуктів її перероблення»
Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування»
Мета та завдання дисертаційної роботи: комплексна переробка горобини чорноплідної та використання її побічних продуктів у харчовій промисловості, зменшення кількості виробничих відходів