Синенко Тетяна Павлівна

Доктор філософії (PhD), доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5300-5142

ID Scopus:  https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57222184920

ResearcherID: AAD-1619-2021

Scholar google: https://scholar.google.com/citations?hl=ua&user=AUAsnv8AAAAJ

Телефон: +380684870521

E-mail: t.p.synenko@gmail.com, корпоративна пошта: tetiana.synenko@snau.edu.ua

CV Синенко (укр.) CV Synenko (eng.) 

Народилася 18 квітня 1994 року в місті Охтирка, Сумської області.

2001-2012 – навчання в Охтирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Остапа Вишні

2012-2016 – навчання в Сумському національному аграрному університеті, за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» (інженер-технолог із харчової інженерії).

2016-2018 – навчання в Сумському національному аграрному університеті, спеціальність «Харчові технології» освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» (інженер-технолог)

2018-2022 – навчання в аспірантурі Сумського національного аграрного університету, спеціальність 181 «Харчові технології» (доктор філософії (PhD), диплом Н23 №001158 від 15.08.2023)

Тема дисертації: «Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировини»

З 2019 року працювала на посаді асистента кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету.

З вересня 2023 року працювала на посаді старшого викладача кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету.

З листопада 2023 року працює на посаді доцента кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету.

 Основні навчальні дисципліни: «Технології переробки рослинної сировини», «Основи наукових досліджень», «Хімія смаку, запаху, кольору», «Основи сироваріння», «Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів».

Напрями наукових досліджень:

1) Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції;

2) Технологічні аспекти використання похідних переробки рослинного та молочного походження в харчових продуктах