Доктор філософії (PhD), доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5300-5142
ID Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57222184920
ResearcherID: AAD-1619-2021
Scholar google: https://scholar.google.com/citations?hl=ua&user=AUAsnv8AAAAJ
Телефон: +380684870521
E-mail: t.p.synenko@gmail.com, корпоративна пошта: tetiana.synenko@snau.edu.ua
CV Синенко (укр.) CV Synenko (eng.)
Народилася 18 квітня 1994 року в місті Охтирка, Сумської області.
2001-2012 – навчання в Охтирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Остапа Вишні
2012-2016 – навчання в Сумському національному аграрному університеті, за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» (інженер-технолог із харчової інженерії).
2016-2018 – навчання в Сумському національному аграрному університеті, спеціальність «Харчові технології» освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» (інженер-технолог)
2018-2022 – навчання в аспірантурі Сумського національного аграрного університету, спеціальність 181 «Харчові технології» (доктор філософії (PhD), диплом Н23 №001158 від 15.08.2023)
Тема дисертації: «Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировини»
З 2019 року працювала на посаді асистента кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету.
З вересня 2023 року працювала на посаді старшого викладача кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету.
З листопада 2023 року працює на посаді доцента кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету.
Основні навчальні дисципліни: «Технології переробки рослинної сировини», «Основи наукових досліджень», «Хімія смаку, запаху, кольору», «Основи сироваріння», «Крафтові технології рослинних олій, консервованих овочів та фруктів».
Напрями наукових досліджень:
1) Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції;
2) Технологічні аспекти використання похідних переробки рослинного та молочного походження в харчових продуктах