10 травня в СНАУ відбувся онлайн День відкритих дверей, який став чудовою можливістю для абітурієнтів та їх батьків ближче познайомитися з можливостями, що пропонує університет. 🌐
На факультеті харчових технологій з вітальним словом виступила декан факультету, Наталія Болгова,та гаранти ОПП “Харчові технології ” Олена Кошель, ОПП “Крафтові технології та гастрономічні інновації” Марина Самілик , ОПП “Готельно- ресторанна справа” Тетяна Степанова , які розповіли про особливості навчання за кожною освітньою програмою, та підготовку фахівців в одній із найважливіших галузей – харчовій промисловості, а також в галузі готельно- ресторанного господарства.🌾👩🏫
Під час заходу викладачами факультету були детально представлені лабораторії факультету, що мають сучасне обладнання для проведення досліджень і практичних занять. 🔬 Зокрема, були продемонстровані навчальні лабораторії з харчових технологій, де студенти можуть відпрацьовувати навички виробництва, контролю якості та безпеки харчових продуктів 👨🔬🍏, лабораторії готельно – ресторанного сервісу та гостинності.
Також учасники мали можливість задати питання викладачам та студентам факультету, дізнатися більше про умови навчання, перспективи працевлаштування та участь у різноманітних наукових та практичних проектах, що організовуються в рамках факультету. 🤔💬
Цей захід став важливим етапом для майбутніх студентів, адже на ньому було надано всю необхідну інформацію для вибору спеціальності та подальшого розвитку в галузі харчових технологій. 🍽️