📣 16 жовтня на факультеті харчових технологій СНАУ продовжилися проведення Днів відкритих дверей!
Частину цього заходу в онлайн режимі провели Олена КОШЕЛЬ, гарант ОПП “Харчові технології” ступіню вищої освіти “Бакалавр”, та Яна ІЛЛЯШЕНКО, заступник декана з професійно-орієнтаційної роботи. На зустрічі були присутні учні Путивльського фахового коледжу СНАУ спеціальності Харчові технології які планують вступати на ОПП Харчові технології
Цього разу ФХТ СНАУ гостинно відкрив двері для школярів міста Суми 🏫
Майбутні вступники знайомилися з атмосферою факультету, викладачами, студентами та дізнавалися, чим живе ФХТ 💛
А щоб знайомство було ще цікавішим, студентський актив ФХТ СНАУ запропонував участь у food-квесті “Від зерна до готового продукту” 🌾🍞, завдяки якому учасники подорожували лабораторіями, виконували завдання, шукали підказки, відкривали секрети технологій виробництва їжі та навіть спробували себе у ролі справжніх технологів 👩🔬👨🔬
Захід пройшов весело, пізнавально і дуже смачно 😋 Усі учасники цікавої пригоди мали змогу відчути, що харчові технології — це не лише формули, а й драйв, креатив і командний дух! 💪 А той, хто пройшов квест — уже наполовину технолог 😉
