Дуальна освіта – складова навчального процесу

25 вересня факультет харчових технологій став учасником дискусійної панелі «Дуальна форма освітньої підготовки фахівців для сфери аграрного виробництва та переробки сільськогосподарської продукції» з народними депутатами Рябухою Тетяною, Коваль Ольгою та Ананченко Михайлом. Викладачі кафедри технології молока і м’яса Болгова Наталія та Тищенко Василь представили два модулі дистанційної освіти, які діють на факультеті харчових технологій. Перший модуль функціонує на базі навчально-виробничої лабораторії «Технології переробки м’яса», а другий – на базі міжкафедральної навчально-виробничої лабораторії «Отримання та переробки молока». Хочемо зазначити, що модулі для дистанційної освіти це результат плідної співпраці виробництва та Сумського НАУ. Дякуємо нашим партнерам ГП «Глобино», ТОВ «Ічнянський завод сухого молока та масла», ФОП Опришко Д.В. за плідну співпрацю у розбудові навчально-практичних модулів.