19 квітня факультет харчових технологій СНАУ приймав гостей.
На екскурсію до університету завітали кухарі загальноосвітніх навчальних закладів Сумської області.
На початку зустрічі зав. навчально-практичною лабораторією ФХТ Ольга СЕРЕДА розповіла гостям про новітні технології обробки сировини та продемонструвала обладнання, з яким працюють на практичних заняттях студенти факультету.
Продовжився захід жвавим обговоренням особливостей сучасного шкільного меню та використання різноманітних інгредієнтів у приготуванні традиційних страв за участі декана факультету харчових технологій СНАУ Наталії БОЛГОВОЇ.
Після знайомства з ФХТ фахівці харчової промисловості здійснили прогулянку мальовничою територією університету та відвідали Green Centre СНАУ.
Гостьова екскурсія справила неабияке враження та подарувала позитивні емоції всім учасникам заходу. “СНАУ – це найкращий університет України європейського рівня, до якого хочеться повертатись знову і знову! І не тільки на екскурсії, але й на навчання!” – ось таку думку висловили наші гості по завершенні заходу.
Факультет харчових технологій СНАУ завжди радо вітає гостей і запрошує найталановитіших абітурієнтів здобути вищу освіту в магістратурі. Адже СНАУ – це завжди зміни на краще!