Гостьова лекція

16 лютого 2021 р. в рамках вивчення студентами 3 курсу дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» відбулася гостьова лекція на тему «Технологія бактеріальних заквасок. Сучасні препарати та концентрати для ферментованих молочних продуктів». Доповідачем була Плотнікова Раїса Валеріївна, к.т.н, Лауреат премії президента України для молодих вчених, інженер-технолог ТОВ «Хр. Хансен Україна».
Цікава, актуальна, інтерактивна, сучасна доповідь Раїси Валеріївни пройшла на одному диханні. Приємно коли спеціалісти з виробництва готові надихати молодь та ділитися своїми знаннями.
Виражаємо свою безмежну вдячність Плотніковій Раїсі Валеріївні за проведену роботу та сподіваємося на плідну подальшу співпрацю.