10 листопада 2023 року на факультеті харчових технологій відбулась гостьова лекція колишнього аспіранта Сумського НАУ Цуй Чженкуна на тему «Chinese cuisine»!
Основні питання, що були висвітлені в межах лекції:
– етнічні традиції та особливості технологій китайської та сичуанської кухонь;
– фактори, які впливають на етнічні кулінарні традиції китайської та сичуанської кухонь;
– основні напрями розвитку та впровадження етнічних технологій китайської та сичуанської кухонь у закладах ресторанного господарства;
– сучасну термінологію, яка використовується в технологічних процесах;
– класифікацію сучасних напрямів, які враховують етнічні особливості;
– особливості технологій ф’южн, креатин та техмекс;
– особливості енотехнологій у виробництві страв та напоїв в китайській та сичуанській кухнях.
Дякуємо доктору філософії, доценту Цуй Чженкуну за змістовну, цікаву та актуальну інформацію надану студентам у межах реалізації ОП 181 «Харчові технології».