Гостьова лекція на тему «Аюрведа як альтетнативний тип харчування»

19.12.2023 року в рамках вивчення освітнього компоненту «Основи фізіології та гігієни харчування» здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» зі спеціальності Харчові технології відбулася гостьова лекція на тему «Аюрведа як альтетнативний тип харчування».

Студенти та викладачі факультету харчових технологій, а також всі охочі мали змогу поринути в світ Аюрведи завдяки нашій прекрасній гості-лектору доктору технічних наук, професору Національного університету харчових технологій Фроловій Наталії Епінетівні.

Відтепер наші знання про їжу і харчування, а також їх вплив на особистість і здоров’я людини стали ще глибшими, а погляд на Світ ще ширшим.

Щиро дякуємо, Наталіє Епінетівно!