20 березня 2025 року асистент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів ДЕМИДОВА Євгенія провела гостьову лекцію на базі КЗ СОР «Сумська обласна універсальна наукова бібліотека» на тему «Натуральні харчові добавки у крафтовому виробництві» в рамках ярмарку ділових ідей «Крафтове виробництво як інноваційний шлях відновлення АПК України». Під час лекції учасники дізналися про сучасні тенденції у виробництві якісних і безпечних продуктів харчування. Було розглянуто види натуральних добавок, їхню роль у підвищенні смакових характеристик, терміну зберігання та корисних властивостей продукції. Окрему увагу приділено важливості використання екологічно чистих інгредієнтів у крафтовому виробництві.
Такі освітні заходи сприяють розширенню професійних компетенцій здобувачів та спеціалістів, знайомлять їх із новітніми науковими розробками та практичними підходами у сфері харчової промисловості.
Дякуємо організаторам та учасникам за активну участь і цікаві дискусії!