Факультет харчових технологій запрошує на онлайн-лекцію із Світланою Ткачук – доктором ветеринарних наук, професором Національного університету біоресурсів та природокористування.
Лекторка розкриє тему «Вимоги законодавства до меду та інших продуктів бджільництва. Методи контролювання якості та безпечності продуктів бджільництва» та поділиться практичними аспектами контролю у цій сфері.
📌 Під час лекції ви дізнаєтеся:
– які законодавчі вимоги висуваються до меду та продуктів бджільництва;
– сучасні методи перевірки якості та безпечності цих продуктів;
– якими є основні ризики фальсифікації та способи їх виявлення;
– практичні підходи до контролю якості у виробництві та реалізації.
Лекція стане у нагоді здобувачам, які цікавляться:
– технологіями виробництва продуктів бджільництва,
– системами контролю якості харчових продуктів,
– питаннями харчової безпечності та відповідності стандартам.
🗓 Дата: 6 жовтня 2025 р. ⏰ Час: 11:00 📍 Формат: онлайн (Zoom)
🔗 Підключитися до конференції: Zoom-лінк Ідентифікатор конференції: 774 2349 6698 Код доступу: 0ef68M