Продовженням циклу розширених кураторських годин став захід, проведений для здобувачів факультету харчових технологій 12 вересня 2025 року.
Онлайн-конференція зібрала першокурсників спеціальностей “Харчові технології”, “Крафтові технології та гастрономічні інновації” і “Туризм та рекреація”.
Спікерами заходу були представники виробництва та випускники спеціальностей “Харчові технології” та “Готельно-ресторанна справа” Аліна КАРПОВА і Сергій БОТЕНКО, Департаменту культури, туризму та релігій Людмила ЧЕРЕНЩІКОВА і Карина СОРОКА та Міжнародного відділу Сумського НАУ Вікторія ТОКАР.
В ході зустрічі учасники довідались про основні туристичні об’єкти Сумської області та ознайомилися з проектами їх відновлення. Дізналися про умови участі у програмі академічної мобільності, перелік закладів-партнерів з академічної мобільності Сумського НАУ та змогли відчути атмосферу перебування на навчанні за кордоном, знайомлячись з цікавими моментами з власного досвіду учасниці програми, студентки 3 курсу юридичного факультету Вікторії ТОКАР.
Справжньою родзинкою заходу стало пряме включення шеф-кухаря кафе-піцерії “ПОРТОФІНО” Сергія БОТЕНКА, який поділився власним досвідом роботи та маленькими таємницями професійної кухні закладу.
Факультет харчових технологій щиро дякує усім присутнім за чудовий захід, цікаву інформацію та невимушену атмосферу спілкування!