Старинський Олег Олександрович
Рік вступу до аспірантури: 2024
Рік народження: 1987
Місце роботи, посада: ФОП «Старинський Олег Олександрович», підприємець
Тема дисертаційної роботи: «Технологія м’ясних продуктів зі зниженим рівнем нітритних сполук»
Науковий керівник: к.т.н., доцент кафедри технології харчування Степанова Тетяна Михайлівна.
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри: дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: «Технологія м’ясних продуктів зі зниженим рівнем нітритних сполук»
Мета дисертаційної роботи: розробка технології виробництва м’ясних продуктів зі зниженим вмістом нітритних сполук шляхом оптимізації рецептур, технологічних процесів та використання альтернативних консервантів для забезпечення безпеки, якості та подовження терміну зберігання продукції.
ПУБЛІКАЦІЇ
Статті:
- Степанова, Т., & Старинський, О. (2024). Перспективи використання рослинних компонентів для зменшення кількості нітритів у технологіях м’ясопереробки. Вісник Хмельницького національного університету. Серія: Технічні науки, 337(3(2)).. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 337(3(2), 415-419. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2024-337-3-63 (фахове видання категорії «Б»).