На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Експертна рада роботодавців
Наші випускники
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2025
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
Наукові досягнення здобувачів
Неформальна освіта здобувачів
Кваліфікаційна робота
Думка студента
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка
Студентські гуртки
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Рада з якості
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Кафедри
›
Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
›
Аспіранти
Аспіранти
ДЕМИДОВА ЄВГЕНІЯ В’ЯЧЕСЛАВІВНА
ГУБА СВІТЛАНА ОЛЕКСАНДРІВНА
КОРНІЄНКО ДАР’Я АНДРІЇВНА
ПУРИГІН ІВАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ
НОСИК МИКОЛА ІВАНОВИЧ
ТКАЧУК МИХАЙЛО АВКСЕНТІЙОВИЧ
ФІЛОН АНДРІЙ МИХАЙЛОВИЧ
ЧЖАН ФЕНГ (ZHANG FENG)
ЦИРУЛИК РОМАН ВІКТОРОВИЧ
ЛУХАНІН БОГДАН ЮРІЙОВИЧ
ІЛЛЯШЕНКО ЯНА ІВАНІВНА
ОДІНЦОВ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ
НАГОРНИЙ ЯРОСЛАВ ВЯЧЕСЛАВОВИЧ
КАРАЧОВ ВАДИМ ВІКТОРОВИЧ