в’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри |
ФІЛОН АНДРІЙ МИХАЙЛОВИЧ
Рік вступу до аспірантури: 2022 Рік народження: 1990 Місце роботи, посада: ФОП «Філон А.М.», підприємець Тема дисертаційної роботи: «Технологія напівфабрикатів з Ахатини гігантської та харчових продуктів з їх використанням». Науковий керівник: к.т.н., доцент, кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Геліх Анна Олександрівна |
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи:
1. Госпдоговірна тематика: «Консультування з питань розробки технічної документації на новий вид сировини» 2. Держбюджетна тематика: «Розробка технічної документації на білкову сировину подвійного призначення», №0122U201388, 2022-2023 р., Міністерство освіти і науки України 3. Держбюджетна тематика: «Розробка технічної документації на напівфабрикати з рослинної сировини підвищеної біологічної цінності подвійного призначення», №0122U201635, 2022-2023 р., Міністерство освіти і науки України 4. Держбюджетна тематика: «Розробка технічної документації на напівфабрикат з рослинної сировини для м’ясних фаршевих виробів подвійного призначення», №0122U202024, 2022-2023 р., Міністерство освіти і науки України |
|
Мета дисертаційної роботи | Переробка Ахатини гігантської та інших гідробіонтів, яких економічно вигідно вирощувати в теплицях, для отримання дрібнодисперсного порошку та білкового ізоляту у вигляді гелю. |
Публікації
|
1.Helikh Anna, Filon Andrii, Liu Yan, Duan Zhenhua. (2023). Sausage technology for food sustainability: recipe, color, nutrition, structure. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 4 (11 (124)), 47–58. (Scopus Q3) Українське видання.
2. Anna O. Helikh, Andrii M. Filon, Yan Liu, Xiaoxian Tang, Zhenhua Duan, Aiqing Ren. (2023). Beetroot (Beta vulgaris L. var. conditiva Alef.) pretreated by freeze-thaw: influence of drying methods on quality characteristics. CyTA – Journal of Food, 21(1).(Scopus Q2/WoS (Impact Factor 2.7) Зарубіжне видання.
|