Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри |
Карачов Вадим Вікторович
Рік вступу до аспірантури: 2024 Рік народження: 1996 Місце роботи, посада: ФІЛІЯ NORWEGIAN PEOPLE’S AID В УКРАЇНІ, фахівець з логістики (logistics officer) Тема дисертації: «Удосконалення технології харчових концентратів на основі молочної сировини» Наковий керівник: к.с.-г.н., декан факультету харчових технологій, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Болгова Наталія Вікторівна |
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0124U002836 « Розробка технологій виробництва харчових продуктів з доданою вартістю на принципах сталого розвитку» за науковим напрямом «Технологічне оновлення та розвиток агропромислового комплексу » | |
Мета дисертаційної роботи | Удосконалення технології розчинних молочних напоїв з доданою вартістю за рахунок використання рослинної сировини з високою біологічною цінністю |