Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри | КОРНІЄНКО ДАР’Я АНДРІЇВНА
Рік вступу до аспірантури: 2021 Рік народження: 1995 Місце роботи, посада: АТ «Рітейл Груп», фахівець з якості Тема дисертаційної роботи: «Розширення асортименту цукрів з функціональними властивостями» Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна |
|
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування» | ||
Мета дисертаційної роботи | Наукове обґрунтування та розроблення технології отримання цукрів з функціональними властивостями | |
Реалізація роботи
Публікації |
ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» (Гайсинський цукровий завод), акт від 29.08.2023, ТОВ «Радехівський цукор» (Збаражський цукровий завод), акт від 10.08.2023. | |
1. Samilyk, M., Korniienko, D., Bolgova, N., Sokolenko, V., Boqomol, N. (2022). Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugar. EEJET, 3 (11 (117)), 39–44. (Scopus)
2. Bal’-Prylipko, L., Samilyk, M., Korniienko, D., Paska, M., Ryzhkova, T., Yatsenko, I., Hnoievyі, I., Tkachuk, S., Bolgova, N., Sokolenko, V. (2023). Determination of quality indicators of sugar fortified by-product. EEJET, 4 (11 (124)), 65–72. (Scopus) 3. Самілик М., Корнієнко Д. Застосування похідних продуктів переробки дикорослих ягід для збагачення пресованого цукру. Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : Scientific monograph. Riga, Latvia : “Baltija Publishing”, 2023., 207-220. 4. Samilyk M., Korniienko D. (2022) Development of technology for receiving enriched sugar. Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. (стаття у вітчизняному фаховому журналі категорії Б) 5. Samilyk M., Korniienko D., Demidova E., Tymoshenko A., Bolgova N., Yeshkova O. (2022) Substation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration. EUREKA: Life Sciences, 6, 60-68. (стаття у Європейському фаховому журналі) 6. Самілик М., Корнієнко Д.. (2023) Аналіз виду цукрів та розширення його асортименту в Україні. BHT: Biota, Human, Technology, №1, 94-108.(стаття у вітчизняному фаховому журналі). |