Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри
|
Луханін Богдан Юрійович
Рік вступу до аспірантури: 2024 Рік народження: 2001 Місце роботи, посада: ФОП «Луханін Богдан Юрійович» Тема дисертації: «Наукове обґрунтування системи оцінювання молочних продуктів виготовлених на територіях постраждалих внаслідок військової агресії» Науковий керівник: к.с.-г.н., доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Болгова Наталія Вікторівна |
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0124U002836 «Розробка технологій виробництва харчових продуктів з доданою вартістю на принципах сталого розвитку» за науковим напрямом «Технологічне оновлення та розвиток агропромислового комплексу » | |
Мета дисертаційної роботи | наукове обґрунтування та розробка системи оцінювання якості молочних продуктів виготовлених на територіях постраждалих внаслідок військової агресії |