ЛУХАНІН БОГДАН ЮРІЙОВИЧ
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри

 

Луханін Богдан Юрійович

Рік вступу до аспірантури: 2024

Рік народження: 2001

Місце роботи, посада: ФОП «Луханін Богдан Юрійович»

Тема дисертації: «Наукове обґрунтування системи оцінювання молочних продуктів виготовлених на територіях постраждалих внаслідок військової агресії»

 Науковий керівник:  к.с.-г.н., доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Болгова Наталія Вікторівна

Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи:   0124U002836  «Розробка технологій виробництва харчових продуктів з доданою вартістю на принципах сталого розвитку» за науковим напрямом «Технологічне оновлення та розвиток агропромислового комплексу »
Мета дисертаційної роботи наукове обґрунтування та розробка системи оцінювання якості молочних продуктів виготовлених на територіях постраждалих внаслідок військової агресії