Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри | НОСИК МИКОЛА ІВАНОВИЧ
Рік вступу до аспірантури: 2023 Рік народження: 1998 Місце роботи, посада: ресторан «B.Burger/ Best Coffe», адміністратор Науковий керівник: д.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна |
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування» | |
Мета дисертаційної роботи |
Наукове обґрунтування та розроблення технології безалкгольного напою із використанням продуктів переробки плодів дикорослої шовковиці |
Реалізація роботи |
ПП «РГК Ресурс-2» (заклад швидкого харчування, кав’ярня B.Burger/ BestCoffe) |
Наукові публікації за темою дисертації | Samilyk, M., Nosyk, M., Ryzhkova, T., Bolhova, N., Tkachuk, S., Sakhnenko, A., Petrenko, A., Hrinchenko, D., Hnoievyі, I. (2024). Determining the possibility of making mulberry wine by using the osmotic dehydration process. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3 (11 (129)), 31–36. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.306443 (Scopus). |
Самілик М. М., & Носик, М. (2024). Оцінка якості похідних переробки плодів шовковиці. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів , (1 (55), 75-78. https://doi.org/10.32782/msnau.2024.1.10 | |
Самілик М.М., Носик М.І. Доцільність застосування шовковиці при виробництві безалкогольних напоїв. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали Міжнар. наук. – практ. конф., м. Полтава. 19 груд. 2023 р. Полтава, 2023 р.С.121-123. | |
Носика М.І., Самілик М.М. Спосіб переробки та застосування похідних продуктів шовковиці. Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ (14-16 травня 2024 р.). – Суми, 2024. – 593 с. | |
Носик М.І., Самілик М.М. Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина. Гостинність туризм: наука, освіта, практика: матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю. Львів: Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 30 травня 2024 |