НОСИК МИКОЛА ІВАНОВИЧ
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри НОСИК МИКОЛА ІВАНОВИЧ

 

Рік вступу до аспірантури:          2023

Рік народження: 1998

Місце роботи, посада: ресторан «B.Burger/ Best Coffe», адміністратор
Тема дисертації: «Розробка технології безалкогольного напою із використанням продуктів переробки дикорослих рослин»

Науковий керівник: д.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна

Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування»

Мета дисертаційної роботи
Наукове обґрунтування та розроблення  технології  безалкгольного напою із   використанням  продуктів переробки плодів  дикорослої шовковиці

Реалізація роботи
ПП «РГК Ресурс-2» (заклад швидкого харчування, кав’ярня B.Burger/  BestCoffe)
Наукові публікації за темою дисертації Samilyk, M., Nosyk, M., Ryzhkova, T., Bolhova, N., Tkachuk, S., Sakhnenko, A., Petrenko, A., Hrinchenko, D., Hnoievyі, I. (2024). Determining the possibility of making mulberry wine by using the osmotic dehydration process. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3 (11 (129)), 31–36. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.306443 (Scopus).
Самілик М. М., & Носик, М. (2024). Оцінка якості похідних переробки плодів шовковиці. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів , (1 (55), 75-78. https://doi.org/10.32782/msnau.2024.1.10
Самілик М.М., Носик М.І. Доцільність застосування шовковиці при виробництві безалкогольних напоїв. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали Міжнар. наук. – практ. конф., м. Полтава. 19 груд. 2023 р. Полтава, 2023 р.С.121-123.
Носика М.І., Самілик М.М. Спосіб переробки та застосування похідних продуктів шовковиці. Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ (14-16 травня 2024 р.). – Суми, 2024. – 593 с.
Носик М.І., Самілик М.М. Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина. Гостинність туризм: наука, освіта, практика: матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю. Львів: Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 30 травня 2024