Рік вступу до аспірантури: 2023
Рік народження: 1985
Тема дисертаційної роботи: Удосконалення технології виробництва сирного продукту з використанням білків рослинного походження
Науковий керівник: к.т.н., доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Назаренко Юлія Валентинівна
Мета дисертаційної роботи:
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри | Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0119U101237 «Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції» за науковим напрямом «Харчові технології» | |
Публікації | ||
Статті у виданнях, що індексуються в Scopus | Odintsov S., Nazarenko Y., Synenko T., Huba S. Determining the influence of hemp seed protein on the quality indicators of cheese product and the content of nutrients in it. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. №2(11 (128). Р. 6–12. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.300172 | |
Статті у фахових виданнях категорії Б | Синенко Т. П., Дзюба Я. С., Болгова Н. В., Назаренко Ю. В., Пуригін І. О., Одінцов С. М. Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогурту. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів. 2023. №4 (54). С. 42-46. https://doi.org/10.32782/msnau.2023.4.7 | |
Одінцов С. М., Назаренко Ю. В., Болгова Н. В., Синенко Т. П., Пуригін І. О. Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирів. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 2024. №6. С. 139-146. https://doi.org/10.32782/tnv-tech.2023.6.16 | ||
Тези доповідей конференцій | Одінцов С., Голов К. Використання рослинної білкововмісної сировини в технології сирів. ІV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі» https://sites.google.com/tsatu.edu.ua/etsm-stud-conf-4/materialy | |
Одінцов С. М. Визначення впливу білка насіння конопель на показники якості сирного продукту. Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ (14-16 травня 2024 р.). Суми, 2024. С. 593 |