ОДІНЦОВ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ

Рік вступу до аспірантури: 2023

 

Рік народження: 1985

 

Тема дисертаційної роботи: Удосконалення технології виробництва сирного продукту з використанням білків рослинного походження

 

Науковий керівник: к.т.н., доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Назаренко Юлія Валентинівна

 

Мета дисертаційної роботи: 

Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0119U101237 «Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції» за науковим напрямом «Харчові технології»
Публікації
Статті у виданнях, що індексуються в Scopus Odintsov S., Nazarenko Y., Synenko T., Huba S. Determining the influence of hemp seed protein on the quality indicators of cheese product and the content of nutrients in it. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. №2(11 (128). Р. 6–12. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2024.300172
Статті у фахових виданнях категорії Б Синенко Т. П., Дзюба Я. С., Болгова Н. В., Назаренко Ю. В., Пуригін І. О., Одінцов С. М. Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогурту. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів. 2023. №4 (54). С. 42-46. https://doi.org/10.32782/msnau.2023.4.7
  Одінцов С. М., Назаренко Ю. В., Болгова Н. В., Синенко Т. П., Пуригін І. О. Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирів. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 2024. №6. С. 139-146. https://doi.org/10.32782/tnv-tech.2023.6.16
Тези доповідей конференцій Одінцов С., Голов К. Використання рослинної білкововмісної сировини в технології сирів. ІV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі» https://sites.google.com/tsatu.edu.ua/etsm-stud-conf-4/materialy
Одінцов С. М. Визначення впливу білка насіння конопель на показники якості сирного продукту. Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ (14-16 травня 2024 р.). Суми, 2024. С. 593