ПУРИГІН ІВАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ
 

 

Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри

ПУРИГІН ІВАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ

 

Рік вступу до аспірантури:       2022

 

Рік народження: 1998

 

Тема дисертаційної роботи: «Удосконалення технології сиркових паст з використанням молочної сироватки і компонентів рослинного походження»

 

Науковий керівник: к.т.н., доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Назаренко Юлія Валентинівна.

Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0119U101237 «Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції» за науковим напрямом «Харчові технології»
Мета дисертаційної роботи Наукове обґрунтування та  удосконалення технології сиркових паст з використанням молочної сироватки і компонентів рослинного походження           
Публікації Назаренко Ю. В., Пуригін І. О., Болгова Н. В., Синенко Т. П. Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністю. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. 2023. №1. С. 65–74.  https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2023.1.7 ( фахове видання категорії «Б»)