Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри |
ПУРИГІН ІВАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ
Рік вступу до аспірантури: 2022
Рік народження: 1998
Тема дисертаційної роботи: «Удосконалення технології сиркових паст з використанням молочної сироватки і компонентів рослинного походження»
Науковий керівник: к.т.н., доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Назаренко Юлія Валентинівна. |
|
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0119U101237 «Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції» за науковим напрямом «Харчові технології» | ||
Мета дисертаційної роботи | Наукове обґрунтування та удосконалення технології сиркових паст з використанням молочної сироватки і компонентів рослинного походження | |
Публікації | Назаренко Ю. В., Пуригін І. О., Болгова Н. В., Синенко Т. П. Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністю. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. 2023. №1. С. 65–74. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2023.1.7 ( фахове видання категорії «Б») |