Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри
|
Рік вступу до аспірантури: 2023
Рік народження: 1972 Місце роботи, посада: ТОВ «Радехівський цукор» (Збаражський цукровий завод), головний інженер Тема дисертації: «Розробка технології збагачення цукру із використанням побічних продуктів виробництва цукатів» Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна |
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування» | |
Мета дисертаційної роботи
|
Розробка технології використання похідних продуктів, утворених при виробництві цукатів, для збагачення цукру |