ТКАЧУК МИХАЙЛО АВКСЕНТІЙОВИЧ
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри ТКАЧУК МИХАЙЛО АВКСЕНТІЙОВИЧ

 

Рік вступу до аспірантури:          2023

Рік народження: 1972

 

Місце роботи, посада: ТОВ «Радехівський цукор» (Радехівський цукровий завод), інженер
Тема дисертації: «Розробка технології збагачення цукру із використанням побічних продуктів виробництва цукатів»

Науковий керівник: д.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна

Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування»
Мета дисертаційної роботи Розробка технології використання похідних продуктів, утворених при виробництві цукатів, для збагачення цукру          
Наукові публікації за темою дисертації 1. Samilyk, M., Tkachuk, M., Paska, M., Ryzhkova, T., Tkachuk, S., Petrenko, A., Hrinchenko, D., Gurskyi, P., Savchuk, L., & Yarmosh, T. (2024). Substantiating the feasibility of processing the secondary product obtained after osmotic dehydration of dried apricots. EEJET, 4(11 (130), 36–42.  (Scopus)

2. Samilyk, M., Tkachuk, M. (2024). Study of the quality indicators of the osmotic solution obtained after dehydration of apricot fruits. EUREKA: Life Sciences, 1, 57–63.

3. Самілик, М. М., & Ткачук, М. А. (2023). Збагачення цукру продуктами переробки цукатів із плодів дині. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів, (3 (53), 73-76. https://doi.org/10.32782/msnau.2023.3.12

4. Ткачук М.А., Самілик М.М. Збагачений цукор для НоReCa. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції. «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації». 23 травня 2024. – К.: НУХТ, 2023. С.225-229.

5. Ткачук М.А., Самілик М.М. Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу. Гостинність туризм: наука, освіта, практика: матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю. Львів: Львівський державний університет фізичної культури імені І. Боберського, 30 травня 2024

6. Ткачук М.А., Самілик М.М. Модель раціональної переробки плодів абрикосів. Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ (14-16 травня 2024 р.). – Суми, 2024. – 608 с.

7. Самілик М., Ткачук М. Застосування похідних продуктів виробництва цукатів для збагачення цукру. Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Київ: НУХТ, 11–12 квітня 2024 р. С. 194-195.