ВИТЯГ ПРО РОЗГЛЯД ТА ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТІВ ПРО СТАЖУВАННЯ НПП
Відомості про підвищення кваліфікації Болгової Н.В.
1. Інституті післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, свідоцтво, серія АБ №02070938/01819-21, тема «Внутрішній аудитор систем безпечності харчових продуктів», 29 березня 2021р., 2,4 кредити (72 год);
2. Міністерство освіти і науки України. Науково методичний центр вищої та фахової передвищої освіти, сертифікат, серія СС 38282994/1901-22, тема «Контроль параметрів технологічних процесів у системі НАССР», 15 вересня 2021р, 0,1 кредит (2 год)
3. Навчальний центр PROFI CLUB, сертифікат, № 01623, тема «Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства», 04 березня 2021 р., 0,1 кредит (4 год) (https://fht.snau.edu.ua/kafedri/kafedra-texnologi%d1%97-moloka-i-myasa/uchast-u-mizhnarodnix-konferenciyax/sertifikati/#gallery-33)
4. Навчальний центр PROFI CLUB, сертифікат, № А002021030243, тема «Внутрішній аудитор з харчової безпеки в закладах ресторанного господарства», 29.03.2021 р. (https://fht.snau.edu.ua/kafedri/kafedra-texnologi%d1%97-moloka-i-myasa/uchast-u-mizhnarodnix-konferenciyax/sertifikati/#gallery-34)
5. Навчальний центр PROFI CLUB, сертифікат, № 104-5, тема «Впровадження системи НАССР у шкільних, дошкільних навчальних закладах», 01 квітня 2021 р., 3,5 годин.
6. Торгова промислова палата України, Агарний союз України, аналітичний цент. Сертифікат. Тема: «Підготовка бізнесу до держаних перевірок у сфері безпечності агарної та харчової продукції», жовтень 2019-травень 2021, 20 годин.
7. Weihenstephan-Triesdorf, certificate, Nr 57565498, “Methods of simplified Program planning processes using the MAX software”, 11 April – 8 Mar 2022, 6 ECTS (180 hours).
8. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, сертифікат, № 101048055-14-216, тема «Академічна доброчесність як рушійна сила підвищення якості освіти: кейси акредитаційної експертизи», 14-16 червня 2022р., 0,5 кредиту (15 год)
9. Національне агентство забезпечення якості вищої освіти, Сумський національний агарний університет. Сертифікат. Тема: « Академічна доброчесність у ЗВО: виклики сьогодення та передові практики». 23.05.2022
10. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, сертифікат. Тема «Експертиза акредитації освітніх програм: онлайн тренінг та Як написати якісний звіт про результати акредитаційної експертизи освітньої програми», 31.01 2023.
11. Міністерство агарної політики та продовольства України, Прямуємо разом, EU4SaferFood, сертифікат, виданий 29.10.2023, тема «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР».
12. Навчальний центр керівників проектів PROFI CLUB, сертифікат, №05559, тема “Гігієна і санітарія для працівників сфери громадського харчування”, 21.04.2023р.
13. International improvement of qualification (webinar) of the topic: “Non-formal education in the training of masters and doctors of philosophy (PhD) students in the countries of the European union and Ukraine”, certificate, Nr16328, 09.10.2023, October 2-9. 2023, 1.5 ECTS (45 hours)
14. Міністерство агарної політики та продовольства України, Прямуємо разом, EU4SaferFood, сертифікат, виданий 12.09.2023, тема «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства».
Національне агентство з запобігання корупції. Сертифікат №3184e66e17ac450c955221a5693efaza. Тема: «Зрозуміло про конфлікт інтересів». 09.07.2024. 6 годин (0,2 кредити)
15. Міністерство освіти і науки України, Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти, сертифікат, ПКВ 38282994/4270-24. Тема «Дуальна аграрна освіта: досягнення та виклики в процесі євроінтеграції», 16 жовтня 2024року, 0,13 кредити (4 годин)
16. Міністерство освіти і науки України, Науковий центр вищої та фахової передвищої освіти, сертифікат, СС38282994/1469-24, виданий 14.03.2024, тема «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації», 14 березня 2024року, 0,26 кредити (8 годин)
17. IT Ukraine Association, сертифікат, № HI35932, тема «Освітній курс для керівників закладів вищої освіти з менеджменту та управління на прикладі ІТ-індустрії – “IT for Uni: Bootcamp 2.0”», 27.06.2024, 45 годин.
18. Національний університет біоресурсів і природокористування України Навчально-науковий інститут Післядипломної освіти, свідоцтво, серія СС00493706/021691-24, тема: «Сільськогосподарські дорадники та експерти дорадники», 05 квітня 2024 р., 2,5 кредити (75 год)
19. Національний університет біоресурсів і природокористування України Навчально-науковий інститут Післядипломної освіти, свідоцтво, серія СС00493706/023496-24, тема: «Роль навчальної дисципліни “Управління безпечністю харчової продукції за принципами НАССР” у формуванні професійних компетенцій сучасного фахівця аграрної сфери», 27 вересня 2024 р., 2 кредити (60 год)
20. ТОВ «Сумський молочний завод», з 01.03 2025 року по 01.04.2025 року, наказ СНАУ №1394/ВК/ТР від 16.10.2024
21. Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України, Латвійський центр сільськогосподарських консультацій та освіти. Сертифікат. Тема: «Роль сільськогосподарських дорадників у процесі інтеграції до ЄС:досвід Латвії та можливості для України», 25-27 вересня 2024 року, 7,5 родин.
22. TECHNICAL UNIVERSITY OF VARNA, Varna, Bulgaria, certificate № V 12/5, topic «Contemporary Tendencies of Higher Education in European Union Countries Experience of Technical University of Varna», April-June 2025, Qualification enhancement hours – 180 hours (6 credits)
23. TECHNICAL UNIVERSITY OF VARNA, Varna, Bulgaria, certificate. topic «Strategy of quality in industry and education», June 02-05, 2025, 16 hours (0,6 credits)
24. НАЗЯВО. Сертифіка. Тема: « Український форум якості освіти (UQAF – 2025)», 17-18 сересня 2025 року. місто Луцьк
25. Міністерство освіти і науки України, науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіт. Сертифікат. Тема : «Органічне агровиробництво: освіта і наука», Х Міжнародна науково-практична конференція, 14 жовтня 2025 року, 0,26 кредити (8 годин).
26. Міністерство освіти і науки України, Одеський національний технологічний університет. Сертифікат № 166/2025. Тема : « Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю у харчовій галузі», 26 вересня 2025 року, Одеса. 0,4 кредити (12 годин).
