Відомості про підвищення кваліфікації Губа С.О.
- Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Розвиток інноваційних професійних компетентностей в педагогічній діяльності». Тема: «Педагогічні основи вибору методів і засобів навчання у вищому навчальному закладі в умовах пандемії». НУБіП України. Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму. 31.10.- 11.11.2022. Кількість кредитів – 2 (60 годин). Сертифікат: СС 00493706/017642-22.
- Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Інноваційні професійні компетентності в педагогічній діяльності». Тема: «Впровадження інтерактивних технологій навчання в навчальному процесі при викладанні дисципліни Основи фізіології та гігієни харчування». НУБіП України. Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму. 16.09.- 27.09.2024. Кількість кредитів – 2 (60 годин). Сертифікат: СС 00493706/023503-24.
- Тренінг «Вивчення європейського досвіду впровадження систем управління якістю освітніх послуг» в рамках міжнародного проєкту Erasmus+ Jean Monnet Module 101085516-QMSEEI- ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH (15 годин), 14,15 березня 2024.
- Стажування згідно плану-графіку на ТОВ «Сумський молочний завод» з 17.10.24 по 17.11.24. Тема: «Інновації у виробництві молочних продуктів, підвищення харчової та біологічної цінності продукції та управління якістю і безпекою молочних продуктів». Наказ на стажування № 1394/вк/тр. Звіт затверджено протоколом засідання кафедри технологій та безпечності харчових продуктів від “22” листопада 2024 року, протокол №7
- Курс відеолекцій розроблений Національним агентством кваліфікацій «Професійні та освітні кваліфікації: актуальні методологічні підходи для закладів вищої освіти». 22.09.2025 – 17.10.2025. Кількість кредитів 1,5 – (45 годин). Сертифікат: №0508 від 27.10.2025р.
