ВИТЯГ ПРО РОЗГЛЯД ТА ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТІВ ПРО СТАЖУВАННЯ НПП
Відомості про підвищення кваліфікації Самілик М.М.
- Cтажування з 01.02.2019 по 26.02.2019 року за науковою програмою «Інноваційні технології у виробництві харчових продуктів» (м. Швайнфурт, Німеччина) в обсязі 180 годин (6 кредитів). Сертифікат №005/19-U-N-1;
- Підвищення кваліфікації в Сумському національному аграрному університеті (06.04.2020 -10.04.2020) в обсязі 30 годин (1 кредит). Тема: «Забезпечення якості вищої освіти». Сертифікат № НПП20021.
- Підвищення кваліфікації за програмою семінару-тренінгу «Франдрайзинг. Написання проєктів. Успішні кейси» (6-7 жовтня 2020 р.) в обсязі 8 годин (0,26 кредита). Сертифікат №000112.
- Вебінар науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти «Контроль параметрів технологічних процесів у системі НАССР», 2 год, 28 квітня 2022 року.
- Навчальний курс «Методи спрощеного програмного планування та автоматизації процесів планування підприємства з використанням ПЗ MAX» в рамках проекту DAAD університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) обсягом 180 год (6 кредитів) (міжнародний сертифікат від 11.05.2022). 11 квітня-8 травня 2022.
- Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Розвиток інноваційних професійних компетентностей в педагогічній діяльності». Тема: «Методика організації і проведення самостійної навчально-пізнавальної діяльності студентів в он-лайн режимі в межах дисципліни «Науково-дослідна робота». НУБіП України. Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму. 31.10.- 11.11.2022. Кількість кредитів – 2 (60 годин). Свідоцтво СС00493706/017681-22.
- Тренінговий проєкт «Grantwriter – III». Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України «Напрям Жан Моне в рамках Програми ЄС Еразмус+» (36 годин), 27-31 березня 2023 року.
- Навчання за Програмою базової підготовки сільськогосподарських дорадників і експертів дорадників проведене НУБіП України. з 20.03.2024 по 05.04.2024 в обсязі 180 годин (6 кредитів). Свідоцтво СС00493706/021750-24.
- Курси «Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн тренінг» та «Як написати якісний звіт про результати акредитаційної експертизи освітньої програми», надані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. (Сертифікат виданий 27.06.2024, https://certs.prometheus.org.ua/cert/7941b07d56104cc8b56cbd6bfcd609dc).
- Навчальна мобільність за програмою Еразмус+ Call 2022 – KA1– Мобільність персоналу для викладання та тренінгів між програмою та країнами-партнерами (Університет прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф, м. Freising, Німеччина). 11-15 листопада 2024.
- Міжнародне підвищення кваліфікації «Неформальна освіта у навчанні магістрів, докторів філософії (докторів наук) у країнах ЄС та України». Програма вдосконалення навичок 1,5 кредитів (45 годин), включаючи 12 годин лекцій, 20 годин практичних та 13 самостійного вивчення у дисциплінах «Науково-дослідна робота», «Заснування бізнесу в харчовій промисловості», «Екотехнології у виробництві харчових продуктів». 2-9 жовтня 2023 р., Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку, м. Люблін (Польща) ES№16316.
- ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика» (8 годин, 0,27 кредитів), 18 травня 2023 року, м.Львів, Львівський державний універвитет фізичної культури ім.І.Боберського.
- Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» (6 год), 23-24 травня 2023 року, м.Київ НУХТ.
- Х Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів» (24 березня 2023 року), м. Польава, Полтавський університет економіки і торгівлі.
- ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-коференція «Інформаційні та інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі, туризмі та дизайні» (15 годин, 0,5 кредитів) 1-2 грудня 2021 р., м. Дніпро-Ополе (Україна-Польща) Академія управління та адміністрації в Ополе.
- Міжнародна наукова інтернет-конференція «Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення» (Випуск 70) з публікацією «Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів» (18 годин, 0,6 кредитів). 22-23 вересня 2022 року, м.Тернопіль-м. Пшеворськ Суспільно-економічний університет у Пшеворську.
- Онлайн-вебінарі «Контроль параметрів технологічних процесів у системі НАССР» (2 год) 28 квітня 2022 року СС 38282994/1980-22. Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти.
- Тренінг в Національному університеті «Львівська політехніка» (м. Львів) за темою: «Вивчення європейського досвіду впровадження систем управління якістю освітніх послуг» в рамках міжнародного проекту Erasmus+ Jean Monnet Module 101085516-QMSEEI-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH. (14.03.2024 – 15.03.2024), що підтверджується сертифікатом участі (15 годин, 0,5 кредити).
- V Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» (8 год, 0,27 кредитів) 24-25 жовтня 2024 р, м.Львів Львівський державний універвитет фізичної культури ім.І. Боберського.
- ІV Міжнародна науково-практична конференція “Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи” (12 годин, 0,4 кредиту ECTS), 24-25 жовтня 2024 року, м.Київ, НУХТ
- IІ Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного
розвитку галузі гостинності та туризму України» Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» м. Харків, 26-27 листопада 2024 року
- V Міжнародна науково-практична конференція «Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі» 01-24 листопада 2023 р., м. Запоріжжя. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Україна).
- Участь у Другій міжнародній осінній школі Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів» (30 академ. год.) у рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль (#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) 24-25 жовтня, 2023р. Національний університет харчових технологій м.Київ