Виладачі кафедри технології молока і м’яса швидко перелаштувалися на дистанційну роботу. Навчальний процес відбувається згідно з графіком за допомогою програми Zoom. За цей час викладачами кафедри підготовлено: 1 навчальний посібник, 2 методичних рекомендації, 2 публікації в наукометричних базах Scopus (1) та Web of Science (1), 4 статті у фахових вітчизняних та закордонних виданнях, 12 тез доповідей на всеукраїнських та університетській конференціях. Продовжується наповнення дисциплін у Moodle-кабінетах викладачів. Викладачі кафедри Самілик Марина та Болгова Наталія, спільно з ФОП «Опришко Д.В.», взяли участь у проекті «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні» (ARDS) і підготували грантову пропозицію щодо створення на базі СНАУ «Школа крафтового сироваріння».
Величезну роботу проводить доцент кафедри кафедри технології молока і м’яса Наталія Болгова, яка заключила договір щодо наукового консультування шкіл (ГДТ№3-4-2 від 03.04.2020р.) на тему «Консультування з питань впровадження системи НАССР», а також займається впровадженням системи НАССР на комбінаті громадського харчування Сумського НАУ.