Попри всі обставини і складності організації освітнього процесу у прикордонній області, студентське життя на факультеті харчових технологій СНАУ залишається активним, різноманітним і сповненим цікавими подіями.

Однією з таких подій став святковий майстер-клас з нагоди відзначення Міжнародного дня студента для здобувачів 1-3 курсів факультету “Ми ❤️ суші”, який пройшов 19 листопада 2024 року у навчально-практичній лабораторії КГХ СНАУ.

Організацію та проведення майстер-класу забезпечувала команда справжніх професіоналів у сфері харчових технологій з числа викладачів факультету на чолі з ведучим – здобувачем другого (магістерського) рівня освіти ФХТ СНАУ, що є досвідченим практиком галузі харчової промисловості, ТОВСТОП’ЯТОМ Дмитром.

Самостійно підбираючи складові для начинки, студенти виявили креативність і фантазію, запропонувавши додати у суші креветки, авокадо і ,навіть, манго.

Загалом, процес приготування суші, починаючи від підготовки інгредієнтів і закінчуючи нарізанням ролів, викликав у всіх без винятку учасників процесу жвавий інтерес і обговорення окремих нюансів, адже кожен мав нагоду поділитися власним досвідом самостійного приготування екзотичної страви.

По завершенню кулінарних експериментів здобувачі поласували смаколиками і запропонували продегустувати свої вироби керівництву ФХТ СНАУ.

Щиро дякуємо керівництву Сумського НАУ і факультету харчових технологій СНАУ за можливість влаштувати нашим улюбленим студентам справжнє свято!