Чи знаєте ви, як смакує справжнє свято?
А от здобувачі факультету харчових технологій СНАУ тепер точно знають, адже 26 грудня 2024 року у навчально-практичній лабораторії КГХ СНАУ студенти 1-3 курсів мали можливість долучитися до участі у святковому майстер-класі “РІЗДВЯНІ СМАКОЛИКИ”.
Впродовж заходу, на якому панувала святкова і невимушена атмосфера, студенти із захопленням занурилися у цікавий процес приготування синабонів.
Керувала творчим процесом досвідчена і креативна викладачка кафедри технології харчування Сумського НАУ Ольга СЕРЕДА.
За вибором здобувачів, синабони було виготовлено з кремово-сирною та шоколадною начинками.
По завершенню майстер-класу учасники продегустували святкові смаколики і пригостили керівництво факультету різдвяними синабонами.