-
Хімія та аналіз харчових продуктів
-
Хімія смаку запаху кольору
-
Харчові та дієтичні добавки
-
Формування Food Skills
-
Український фаст фуд
-
Токсикологія харчових продуктів
-
Технологія питної води та водопідготовки
-
Технологія зберігання і переробки зерна
-
Технології харчових продуктів із гідробіонтів та равликів
-
Технології спеціальних харчових продуктів
-
Сучасні технології сироваріння
-
Секрети виробництва крафтового пива
-
Правильне харчування під час реабілітації
-
Основи польової кухні та мобільного харчування
-
Основи кейтерингу
-
Організація обслуговування і виробництва в закладах ресторанного господарства
-
Етнічні кухні
-
Етнічні кухні та аюрведичне харчування
-
Енологія
-
Гастрономічний туризм
-
Барна справа
-
Special food technologies
-
Cучасні технології для HoReCa
-
Корекція харчування через раціон
-
Інженерний дизайн та візуалізація гарчових підприємств
-
Графічне моделювання закладів ресторанного бізнесу
