14 червня 2023 року відбувся науковий семінар, на якому було представлено дисертаційну роботу Нан Хайцзюнь за темою “Розроблення технології м’ясних продуктів зі зниженим вмістом жиру з використанням їстівних грибів”, яка представлена на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 – Харчові технології. Науковий керівник к.т.н., доцент кафедри технології харчування Степанова Тетяна Михайлівна. В науковому семінарі взяли участь аспіранти та викладачі факультету харчових технологій. Доповідь аспірантки про її проведені дослідження та роботу за період навчання була уважно вислухана співробітниками факультету. Аспірантці було надано рекомендації щодо поліпшення якості представлених даних та можливих шляхів подолання труднощів у процесі роботи над науковою темою. Загалом, робота була визнана як гідна, і аспірантка отримала рекомендації для захисту своєї дисертаційної роботи перед спеціалізованою комісією.