Науково-технічна пропозиція «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти»

Відповідно до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність», Закону України «Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки», Порядку проведення конкурсного відбору наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за рахунок коштів державного бюджету, Положення про проведення Міністерством освіти і науки України конкурсного відбору науково-технічних (експериментальних) розробок за державним замовленням, наказу Міністерства освіти і науки України від 21.10.2021 № 1118 «Про оголошення конкурсного відбору науково-технічних (експериментальних) розробок за державним замовленням, виконання яких розпочнеться у 2022 році за рахунок загального фонду державного бюджету» викладачами кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Самілик М.М., Болговою Н.В. та Синенко Т.П. у 2022 році буде здійснюватися виконання державного замовлення на науково-технічну продукцію.
Науково-технічна пропозиція «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» була включена Науково-технічною радою Міністерства освіти і науки України з питань формування та виконання державного замовлення на науково-технічну продукцію до переліку найважливіших науково-технічних розробок. Щиро радіємо і розуміємо всю відповідальність нашої роботи.

Наказ