Навчальна практика. Від теорії до практики у готельно-ресторанній справі
 З 10.06.2024 по 22 06.2024  у студентів 1 курсу зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” розпочалася навчальна практика.
Основною метою практичної підготовки студентів є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості студентів щодо їх майбутньої професії, систематизація і розширення теоретичних навичок самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери готельно-ресторанного обслуговування. Навчальна практика логічно продовжує процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах готельного господарства та закладах харчування. Свій шлях студенти почали з ознайомлення із алгоритмом виконання індівідуальних завдань.