22 січня 2025 року на факультеті харчових технологій відбулося відкрите обговорення ОПП “Крафтові технології та гастрономічні інновації” за участю стейкхолдерів. Серед присутніх були члени проєктної групи та групи забезпеяення ОПП, здобувачі, студентський актив та роботодавці.
Гарант освітньої програми Марина САМІЛИК довела до відома учасників засідання зміни в структурі та змісті програми, ознайомила з результатами анкетування здобувачів щодо якості ОП, рецензіями на програму, які надійшли від зовнішніх рецензентів Марії ПАСКИ (доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського) та Романа Чумак-Жуня (директор КП «Миколаївська сироварня» Миколаївської селищної ради Сумського району Сумської області).
Враховуючи всі рекомендації та пропозиції, остаточна версія ОПП “Крафтові технології та гастрономічні інновації” буде винесена на затвердження Вченою радою університету.