Освітні заходи викладачів факультету

Зважаючи на сучасні реалії та вимоги споживачів до безпечності харчових продуктів, викладачі кафедри технологій та безпечності харчових продуктів факультету харчових технологій Сумського НАУ, Марина САМІЛИК та Наталія БОЛГОВА, провели низку зустрічей-навчань.

З 16 січня 2024 року стартувало навчання персоналу Сумського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей області. В програмі навчання розглядали питання впровадження системи НАССР в харчоблоці закладу, санітарно-гігієнічні вимоги, особливості ведення документації та багато іншого.

18 січні 2024 року Наталія БОЛГОВА разом з ТОВ «ПРОФІ КЛУБ» та ТОВ «АЛІМЕНТАРІУС СМ» провели онлайн зустріч з представниками українських операторів ринку щодо визначення критичних контрольних точок і критичних меж в системі НАССР.

Раді бути дотичними до популяризації виробництва безпечних продуктів!

Дякуємо нашим партнерам, колегам, слухачам за довіру та участь у заходах.