19 вересня на факультеті харчових технологій відбувся Парад вибіркових дисциплін для здобувачів ступеня вищої освіти “Магістр” .

У рамках заходу були представлені вибіркові навчальні дисципліни, запропоновані викладачами факультету на 2025/2026 навчальний рік. Викладачі коротко охарактеризували зміст кожної дисципліни, її практичну значущість, а також можливості для професійного розвитку студентів.

Здобувачі мали змогу ознайомитися з програмами курсів, поставити запитання викладачам та зробити обґрунтований вибір відповідно до власних освітніх і професійних інтересів.

Захід сприяв усвідомленому формуванню індивідуальної освітньої траєкторії студентів та поглибленню взаємодії між здобувачами освіти й науково-педагогічними працівниками факультету.