Підсумки роботи аспірантів кафедри технологій та безпечності харчових продуктів

Підведено підсумки роботи аспірантів кафедри технологій та безпечності харчових продуктів за 2021-2022 н.р. Аспіранти другого року навчання Корнієнко Дар’я, Демидова Євгенія та Цирулик Роман, протягом звітного періоду провели планові дослідження сировини та продуктів, виготовлених на її основі. За результатами досліджень, під керівництвом кандидата технічних наук, доцента Марини Самілик, аспірантами було підготовлено: 2 статті проіндексовані в базі даних «Scopus»; 1 – в базі даних «Web of science» Core Collection; 1 – в закордонному виданні країн ЄС; 1 – у вітчизняному фаховому журналі; 2 заявки на отримання Патенту України на винахід; 4 тези доповідей міжнародних конференцій та 7 – всеукраїнських. Аспірантами представлено результати власних досліджень на 2 міжнародних та 3 всеукраїнських конференціях.