Практика продовжується на базі пекарні-кондитерської  «Пан Пекар»

Наша навчальна практика продовжується, і сьогодні студенти, які навчаються за ОПП “Харчові технології”, “Крафтові технології та гастрономічні інновації” ознайомились з технологією виробництва крафтового хліба та крафтових кондитерських виробів на базі пекарні-кондитерської «Пан Пекар».

З особливостями технологічного процесу та маркетингу крафтових пекарень здобувачів ознайомив член ради роботодавців ОПП “Крафтові технології та гастрономічні інновації” Ярослав НАГОРНИЙ.

Пан Ярослав розповів що на підприємстві випікається вісім видів хліба, а також круасани з різними смаками, торти та тістечка.

Щиро дякуємо керівництву та колективу закладу за цікаву та пізнавальну екскурсію!