🔊 З 13 по 15 січня на факультеті харчових технологій СНАУ пройшла серія профорієнтаційних заходів, до участі у яких долучилися здобувачі закладів освіти міста Суми.
Впродовж трьох днів учасники майстер-класів “Смак свята: приготування імбирних пряників та мистецтво чайної церемонії” мали можливість:
✔️ випробувати свої сили та виявити творчі якості, випікаючи та прикрашаючи імбирні пряники
✔️ набути навички проведення справжньої чайної церемонії
✔️ ознайомитися з актуальною інформацією стосовно вступу на спеціальності факультету харчових технологій та інших факультетів Сумського НАУ
✔️ отримати позитивні емоції від живого спілкування з представниками студентського самоврядування ФХТ СНАУ під час чаювання зі смаколиками
✔️ продемонструвати свої знання і ерудицію, взявши участь в інтелектуальній вікторині та отримати цінні призи за перемогу.
✨ Дякуємо керівництву і класним керівникам закладів освіти міста Суми, зокрема, ЗОШ # 23 за активну участь, відмінну організацію здобувачів і зворотній зв’язок, що дозволив дізнатися про позитивні відгуки після відвідування Сумського НАУ і захоплення роботою команди ФХТ СНАУ.