16 червня 2023 року на факультеті харчових технологій відбулась публічна презентація результатів дисертаційної роботи Лю Янь на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Тема: “Технологія напівфабрикату з буряку заморожено-розмороженого сушеного та харчових продуктів з його використанням”.
Здобувач презентувала результати власних досліджень, наукову новизну та актуальність роботи, її практичне значення. Розроблено рекомендації щодо впровадження даної роботи на виробництві в Україні та Китаї.
За результатами попереднього захисту рекомендовано сформувати спеціалізовану вчену раду у наступному складі:
Головою ради призначити: Бордунову Ольгу Георгіївну, доктора технічних наук, професора кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумського НАУ;
Рецензентом – Самілик Марина Михайлівну, кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумського НАУ;
Опонентами – Пасічного Василя Миколайовича, доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів національного університету харчових технологій,
– Головко Тетяну Миколаївну, доктора технічних наук, професора, професора кафедри технології м’яса Державного біотехнологічного університету
– Применко Владислава Геннадійовича, к.т.н., доцента, доцента кафедри менеджменту і адміністрування Відокремленого підрозділу «Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури».
Бажаємо Лю Янь успішного захисту!