Публічний захист дисертаційної роботи Ден Чунлі

19 вересня 2023 року відбувся публічний захист дисертаційної роботи Ден Чунлі «Технологія фізичної модифікації картопляного крохмалю та його використання у виробництві харчових продуктів» («Technology of physically modification of potato starch and their applications in food products»). Науковий керівник – к.т.н., доцент Мельник Оксана Юріївна.

Наказом № 422-к від 14.08.2023 р. утворено разову спеціалізовану вчену раду для присудження ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 – Харчові технології.

Склад спеціалізованої вченої ради:

Голова ради: Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет.

Рецензенти:

– Перцевой Федір Всеволодович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології харчування, Сумський національний аграрний університет;

– Болгова Наталя Вікторівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.

Офіційні опоненти:

Вітаємо Ден Чунлі з неймовірним досягненням – успішним захистом дисертації! Це вражаючий крок науковому шляху. Нехай ця перемога буде лише початком нових та великих досягнень у її науковому досвіді. Бажаємо побільше наукових відкриттів та успіху у всіх наукових зусиллях.