Публічний захист дисертаційної роботи Гуо Ліпінь

21 квітня 2023 року відбувся публічний захист дисертаційної роботи Гуо Ліпінь «Формування функціонально-технологічних властивостей свинини шляхом впливу  вітаміну D3 на диференційний материнський рівень свиней». Науковий керівник – д.б.н., професор Мельничук Сергій Дмитрович.

Наказом № 13-к від 16.01.2023 утворено разову спеціалізовану вчену раду для присудження ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 – Харчові технології.

Склад спеціалізованої вченої ради:

       Голова ради: Повод Микола Григорович, доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технології кормів і годівлі тварин, Сумський національний аграрний університет.

Рецензенти:

– Тищенко Василь Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет;

– Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.

Офіційні опоненти:

Вітаємо Гуо Ліпінь з успішним захистом, бажаємо творчих успіхів та подальших наукових здобутків.