Публічний захист дисертаційної роботи  ЛУО ВЕНЬЦЗЮАНЬ

23 лютого 2023 року відбувся публічний захист дисертаційної роботи «Розробка технології печива із додаванням порошків з виноградних вичавків» на здобуття ступеня доктора філософії здобувача ЛУО ВЕНЬЦЗЮАНЬ.

Спеціалізована вчена рада працювала у складі:

Голови радиПерцевого Федора Всеволодовича, д.т.н., професора, кафедри технології харчування, СНАУ;

РецензентівМельник Оксани Юріївни, к.т.н., доцента, завідувача кафедри технології харчування та Самілик Марини Михайлівни, к.т.н., доцента, завідувача кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, СНАУ;

ОпонентівОлійник Світлани Георгіївни, к.т.н., професора кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету та Камбулової Юлії Вікторівни, д.т.н., професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій.

На підставі результатів голосування спеціалізована вчена рада присудила Луо Веньцзюань (Lou Wenjuan) ступінь доктора філософії з галузі знань 18 – «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 – «Харчові технології».

Бажаємо Луо Веньцзюань успіхів у своїй подальшій професійній діяльності!