23 лютого 2023 року відбувся публічний захист дисертаційної роботи «Розробка технології печива із додаванням порошків з виноградних вичавків» на здобуття ступеня доктора філософії здобувача ЛУО ВЕНЬЦЗЮАНЬ.
Спеціалізована вчена рада працювала у складі:
Голови ради – Перцевого Федора Всеволодовича, д.т.н., професора, кафедри технології харчування, СНАУ;
Рецензентів – Мельник Оксани Юріївни, к.т.н., доцента, завідувача кафедри технології харчування та Самілик Марини Михайлівни, к.т.н., доцента, завідувача кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, СНАУ;
Опонентів – Олійник Світлани Георгіївни, к.т.н., професора кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету та Камбулової Юлії Вікторівни, д.т.н., професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій.
На підставі результатів голосування спеціалізована вчена рада присудила Луо Веньцзюань (Lou Wenjuan) ступінь доктора філософії з галузі знань 18 – «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 – «Харчові технології».
Бажаємо Луо Веньцзюань успіхів у своїй подальшій професійній діяльності!