ПУБЛІЧНИЙ захист дисертаційної роботи Лю Янь

22.11.2023 року відбувся черговий успішний захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Лю Янь, під керівництвом доцента, к.т.н. Геліх Анни. Дисертаційна робота Лю Янь на тему «Технологія напівфабрикату з буряку заморожено-розмороженого сушеного та харчових продуктів з його використанням» («Technology of semi-finished product from dried beetroot, pretreated by freeze-thaw method and food products using it») має практичне значення як для України, так і для КНР, де успішно впроваджена у виробництво технологія, запропонована здобувачкою наукового ступеня “доктор філософії”.

Спеціалізована вчена рада працювала у складі:

Голова ради:

Бордунова Ольга Георгіївна, доктор сільськогосподарських наук, професора, професора кафедри генетики, селекції та біотехнології тварин, Сумський національний аграрний університет.

Рецензенти:

Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.

Офіційні опоненти:

Пасічний Василь Миколайович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій.

Головко Тетяна Миколаївна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології м’яса, Державний біотехнологічний університет.

Применко Владислав Геннадійович, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри менеджменту і адміністрування Відокремленого підрозділу «Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури».

Вітаємо Лю Янь та її наукового керівника з успішним захистом та бажаємо подальших наукових здобутків.