Розширене засідання щодо розгляду дисертаційної роботи Синенко Тетяни Павлівни

20 жовтня на кафедрі технологій та безпечності харчових продуктів було проведено розширене засідання щодо розгляду дисертаційної роботи на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
на тему “Розробка технології натуральних смакоароматичних добавок із вторинної сировини” Синенко Тетяни Павлівни. Здобувач обгрунтувала актуальність, наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертаційної роботи. На підставі публічної презентації та дискусії щодо особливостей дисертаційної роботи було ухвалено, що представлена дисертаційна робота відповідає вимогам Порядку присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії, який затверджено постановою КМУ від 12.01.2022 №44. Рекомендовано дисертацію до захисту у спеціалізованій вченій раді для разового захисту дисертації за спеціальність 181 «Харчові технології», галузь знань 18 – виробництво та технології.