Самілик М.М., провела відкриту лекцію-візуалізацію з дисципліни «Технології переробки рослинної сировини» на тему «Технологія переробки цукрових буряків»

11 листопада завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик М.М., провела відкриту лекцію-візуалізацію з дисципліни «Технології переробки рослинної сировини» на тему «Технологія переробки цукрових буряків». Лекція-візуалізація забезпечує перекодування текстової інформації в графічну, дає можливість використовувати крім слухового аналізатора ще й зоровий, спиратися на образне мислення. Використання нетрадиційних форм навчання забезпечує таку постановку завдання, яка передбачає не одне, а цілий ряд професійних рішень, що викликає інтерес у студентів і спонукає їх до активності. Студенти вивчили не лише технологію переробки цукрових буряків, а й напрями використання та утилізації відходів цукробурякового виробництва.