Розпочалася серія майстер-класів від факультету харчових технологій ! 🍽️✨. Які мають профорієнтаційний характер, щоб якомога більше людей дізналися про наш факультет та спеціальності.
🥜15 лютого відбувся перший майстер-клас “Секрети хрустких горішків – для справжніх гурманів”, який провела аспірантка кафедри технології харчування Ярмош Тетяна.
👩🍳 Учасники не лише дізналися всі тонкощі приготування цих смачних ласощів, а й змогли самі спробувати створити ідеальні хрусткі горішки! Атмосфера була теплою, а запахи – неймовірними!
Попереду ще більше цікавих майстер-класів, тож слідкуйте за нашими соцмережами, аби бути в курсі подальших заходів – буде смачно! 💡🍰