Смачний банош до Дня Технолога

🤤Смачний банош до Дня Технолога-це не просто страва, це креативна інтерпретація національної кулінарії, а також величезний ентузіазм молодого покоління студентів!❤️Завдяки студентському декану Богдані Бабенко та викладачам кафедри технології харчування Оксані Мельник, Тетяні Степановій, Олені Кошель, Тетяні Маренковій, Ользі Середі, Сергію Боковцю, студенти отримали неймовірні емоції в процесі приготування страви та навички майбутньої професії 🍴🧑‍🎓 Студенти 1-го та 2-го курсів мали 45 хвилин на приготування гуцульського “Баношу”. Маренкова Тетяна розповіла нашим студентам про походження страви та особливості приготування 🍲 Також, студенти навчилися подавати та дегустува

ти✨🇺🇦 Обидві команди виявилися креативними та здібними. За результатами роботи дегустаційної комісії команди набрали одинакові бали. Перемогла дружба! За участь в заході студентів відзначили сертифікатами⚡