Сьогодні на факультеті харчових технологій відбулась весняна науково-практична конференція викладачів, аспірантів та студентів

Сьогодні на факультеті харчових технологій відбулась весняна науково-практична конференція викладачів, аспірантів та студентів. Це суттєвий івент, що яскраво ілюструє наукові здобутки факультету харчових технологій як високоякісного інтелектуального продукту з метою популяризації харчової науки вітчизняній та міжнародній спільноті. Цікаві матеріали наукових доповідей, висока активність учасників конференції під час обговорення говорить за суттєву актуальність висвітленних наукових напрямків. Позитивною тенденцією є також участь молодших учасників (в рамках ІІ Регіонального інтернет-конкурсу “Здорове харчування – запорука здоров’я нації”) у даному заході, як вказівний вектор роботи зі шкільною обдарованою юнню.