Сьогодні в.п. завідувача кафедри та безпечності харчових продуктів, Марина Самілик, взяла участь у Міжнародній конференції “Дороги вина та смаку України: досвід розбудови, виклики та партнерська взаємодія”.

Сьогодні в.п. завідувача кафедри та безпечності харчових продуктів, Марина Самілик, взяла участь у Міжнародній конференції “Дороги вина та смаку України: досвід розбудови, виклики та партнерська взаємодія”. В ході конференції було презентовано досвід України зі створення регіональних еногастрономічних маршрутів на основі трансферу інноваційного європейського досвіду системи географічних зазначень для розвитку сільських територій шляхом туризму. Також, представлено практики створення ефективних партнерств для системної розбудови гастрономічного туризму на засадах сталого розвитку. Надзвичайно цікавими були виступи міжнародних учасників, особливо Андреа П’єроні, ректора Університету гастрономічних наук (м. Поленццо, Італія). Приємно, що в Україні і Європі є наші однодумці, які роблять все для розвитку крафтових технологій та гастрономічного туризму.