Підготовка наукових кадрів, безумовно, є невід’ємною складовою загальної системи освіти. Конкурентні переваги ОНП зі спеціальності 181 Харчові технології для підготовки аспірантів полягають у системному підході до підготовки докторів філософії, які здатні в симбіозі поєднувати наукову діяльність, затребувану бізнесом, практичне впровадження та педагогічне вміння результати своєї роботи впровадити у навчальний процес та застосувати здобуті знання у практичній діяльності. Цілями ОНП є підготовка висококваліфікованих науково-педагогічних кадрів, здатних до дослідницько-інноваційної, науково-педагогічної діяльності та розв’язання актуальних проблем харчової промисловості.
- Фахова експертиза на освітньо-професійну програму підготовки докторів філософії за спеціальністю G13 “Харчові технології”2025 р.
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки докторів філософії за спеціальністю G13 “Харчові технології” 2025 р. Сметанська
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки докторів філософії за спеціальністю G13 “Харчові технології” 2025 р. КИТАЙСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ “НАУК ПРО ЖИТТЯ”
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки докторів філософії за спеціальністю G13 “Харчові технології” 2025 р.
- Проект ОНП 181 Харчові технології (Доктор філософії) 2024-2025 рр.
- Рецензія на освітньо-наукову програму підготовки докторів філософії за спеціальністю 181 “Харчові технології”
- Рецензія на освітньо-наукову програму підготовки докторів філософії за спеціальністю 181 “Харчові технології”